HTML

Bajuszblog

A Bajuszblog a Nemzetközi Bajuszhónap hivatalos lapja. Négy hét növesztés, utána sörözés. Az öné hogy áll?

Írjon!

Ide küldjön megható, őszinte vagy akár feldúlt, de mindenképp bajszos levelet, rajzot, verset, fotót!

Friss topikok

Archívum

Legendás pornóbajszok

2008.02.29. 10:17 puskar

A bajuszhónap alatt méltatlanul mellőztük a pornót. Szégyen. A véghajrában ezt három pornóikonnal pótoljuk, röviden, három bajusszal, melyek közül egy már nincs köztünk, egyet levágtak, egy viszont él és virul. 

John Holmes minden idők legnagyobb pornósztárja, óriási (ám pontosan sosem meghatározott) méreteiről volt ismert, ő volt a pornószakma Elvise, és róla mintázták Dirk Diggler karakterét a Boogie Nights című filmben. A 1973-ban (egy évvel a Mély torok után) figyelt fel rá a szakma, ekkor jelent meg Johnny Wadd című filmje, melyben a címszereplő nyomozót alakította. A karaktert Holmes többször is eljátszotta (Holmes relatíve jó színészi kvalitásokkal rendelkezett), a legnagyobb pornósztár lett belőle, még a videókorszak előtt. Közben kokózni kezdett, 1981-ben belekeveredett egy csúnya gyilkossági ügybe (erről szól a Wonderland című film Val Kilmerrel), a videókorszakban meg tovább forgatta a filmeket, többet, mint valaha, állítólag 200 ezer nővel volt, a kései években még Cicciolinával is szerepelt, aztán AIDS-es lett és 1988-ban meghalt.

Harry Reems szintén ikonikus figura, leginkább azért, mert ő játszotta a vicces nőgyógyászt, azaz ő találta meg azt a valamit Lovel Lovelace torkában a Mély torokban, mely 1972-ben utat tört a pornónak. A film technikai szempontból nem volt forradalmi, ám megismertette a műfajt a nagyközönséggel és ezért a mai napig a legfontosabb ún. történelmi pornófilm. Harry Reemst annak idején le is csukták miatta. Később sztár lett belőle, ő lett a pornó Tom Selleckje, az 1985-ös Grafenberg Spotban is szerepel, a filmben, ahol elhangzik Traci Lords legendás felnyögése, azaz "Nem hiszem el, kettő van a". Harry Reems ingatlanügynök lett, megtért és levágatta a bajszát.

Ron Jeremy még ma is aktív, ő a nyolcvanas években, a pornó iparosodásának korában lett (anti)sztár. Ő szerepelt a legtöbb pornófilmben, nagyjából kétezerben, néha független filmekben (nem pornókban) is felbukkan, dokumentumfilmek készülnek róla. Jeremy, a "sündisznó". Több, mint pornósztár, ő egy valódi bajuszos popikon.  

------------HIRDETÉS------------

2 komment

Címkék: film pornó forradalom bajusz híres külföldi mozibajusz elismerő pillantások főhajtás véghajrá

A bejegyzés trackback címe:

https://bajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr23359038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.02.29. 12:47:09

Ron Jeremy által új értelmet nyert a "Mindjárt leszopom magam"-kifejezés. Nuke'em!

tarski 2008.02.29. 15:10:58

Mit kétszázezer nő, volt az kétmillió, ha nem húsz!
süti beállítások módosítása