HTML

Bajuszblog

A Bajuszblog a Nemzetközi Bajuszhónap hivatalos lapja. Négy hét növesztés, utána sörözés. Az öné hogy áll?

Írjon!

Ide küldjön megható, őszinte vagy akár feldúlt, de mindenképp bajszos levelet, rajzot, verset, fotót!

Friss topikok

Archívum

Nehéz bajszosnak lenni

2008.02.12. 12:24 -sg-

Csodálatos videó következik, főhőse Joe Somar, aki a People’s Court című, kisebb tyúkpereket feldolgozó bírósági showban szerepelt vádlottként. Somar egy motorboltban dolgozik, és történt, hogy valaki egy régi alkatrészt vitt be hozzájuk javításra, de ők nem tudták megszerelni. Somar ezután felhívta a kuncsaftot, hogy sorry, nem tudtunk segíteni, de jöjjön az alkatrészért ha kell, különben iksz nap múlva kidobjuk. Az ügyfél nem ment érte, az alkatrészt kidobták, az ügy a People’s Courton végződött.

Somart végül felmentették, és a kamerák előtt kissé zavartan viselkedő úriember megkönnyebbülésében hülyét csinált az egyik műsorvezetőből. A srácnak már az öltözködése és a frizurája is felér egy médiahekkel, de amikor azt mondja, hogy „nehéz a bőrömben lenni”, mire a riporter ártatlanul visszakérdez, hogy „mi olyan nehéz benne?”, az valami csodálatos. A megsemmisítő válasz ugyanis természetesen „a bajusz”, és erre a műsorvezető nem is tud mit mondani. A videó elterjedése után a collegehumor.com interjút készített Somarral (azóta levették, de a Google archívumában még megtalálható). A netcelebbé vált vádlott elmondta, hogy a stúdióban az eset után a riporter megkérdezte tőle, hogy „mi az isten volt ez?”, és azt is elárulta, hogy kedvenc bajuszosa Burt Reynolds. (A videó leirata itt olvasható.)

1 komment

Címkék: tévé bajusz

A bejegyzés trackback címe:

https://bajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr91329506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ian Fraser Kilmister 2008.02.12. 13:43:12

A bajusz egyetlen hátránya, hogy a kokain virít rajta, ha rákerül!
süti beállítások módosítása