HTML

Bajuszblog

A Bajuszblog a Nemzetközi Bajuszhónap hivatalos lapja. Négy hét növesztés, utána sörözés. Az öné hogy áll?

Írjon!

Ide küldjön megható, őszinte vagy akár feldúlt, de mindenképp bajszos levelet, rajzot, verset, fotót!

Friss topikok

Archívum

Re: Szellem a lelátón

2008.02.07. 10:50 szily

Íme a Bajuszblog első keresztposztja, egyenesen a nagyszerű és baráti Hajrá Svájc! blogból átmásolva, tematikai egyezés okán.

A teljesen kiürült stadionban szintetizálva egyszer csak szembetalálkoztam a lelátó svejci szektorában látott Asterix-szerű szellemmel, aki ezt huhogta felém, a bajszára mutogatva:

"a legnagyobb ficsor az volt ebben az arcszorzetben, hogy akkoriban meg sort ittam, es akkor kezdett itthon feltunni a Guinness, amit persze imadtam, na es a ket bajuszag alatt mindig ket barna folt a polomon emiatt.

(tovabbi gyengeje ennek a konstrukcionak, hogy az egyik oldal mindig gyorsabban nott, talan itt is latszik, hogy baloldali hosszabb, de akarhogy vagdostam, az mindig ket centivel hosszabb volt egy ido utan.)"

Szólj hozzá!

Címkék: napi bajusz híres magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://bajusz.blog.hu/api/trackback/id/tr48329165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása